Hei,

Mitt navn er Jeanette Olsen og er 39 år. Vi bor på Tysnes utenfor Bergen. Vi er en familie med tre barn, to hunder som bor hjemme nå pluss to katter. 

Jeg har drevet med hund siden jeg fikk hukommelse og alltid hatt dyr nærmest mitt hjerte.

Da jeg var i barneskolen såg jeg en majestetisk Rhodesian Ridgeback hanne som gikk løs på en campingplass. Han brydde seg ikke om noe og virket som han nøyt livet på det beste. Jeg bestemte meg da for at en slik hund skal jeg ha når jeg blir stor. 

Etter mange år med å sette seg inn i rasen å finne riktig oppdretter fikk jeg i 2004 min første Rhodesian Ridgeback fra Susan Clayborought med Kennel Madahiro. Madahiro`s Jamili by Gatsby eller Jaffa som hun ble kalt kom inn i livet mitt å tok mitt hjerte med storm. Hun var bare helt utrulig og fulgte meg i nesten 12 år. Hun var med min side natt å dag. Igjennom gleder, hun voktet mine barn, passet på meg, trøstet og gav enormt stor glede. Barnevennlig, snill, tålmodig og var med på alt som trekk, spor, rideturer,  terapi ,skiturer, båturer, byturer, ferier, agility, lydighet, utstilling osv og var vennlig med alle hun traff på sin vei. 

Da Jaffa var litt over året fikk jeg Cevita som kom fra Renate Hasle med Kennel Amatonga. Nok en enstestående tispe som hadde samme egenskaper som Jaffa. 

Våre hunder er familiehunder .  For meg som oppdretter er helse og mentalitet det viktigste men klart eksteriør er også et viktig element. Våre hunder går mye løse og er veldig hengivne. 

Når vi har valpekull er det en stor jobb som jeg tar svært alvorlig. Bruker mye tid på preging av valpene. 

Vi følger Norsk Kennel Klubb og Norsk Rhodesian Ridgeback Klubb sitt reglement å er medlem der.

Kunne egntlig skrevet sikkert 100 sider om dette men er du intressert i rasen tar vi det heller mutlig ;) 

 

Når matmoren pusser opp trappen er hengivenheten stor og legger seg i trappetrinnet <3

Clarissa Ros Ria Bawen`s Hope og hennes sønn Dekeza`s Esinam Mafanikio by Shaka. Ria importerte vi fra Chez Republic.

Ria

Valpekassen

Cevita hilser på en av våre nyfødte friesere

Cevita og Wallent FSO viste seg å bli bestevenner

Meg og litt av familien :)